SİTE İÇİ ARAMA

BURHANİYE TİCARET ODASI ÖZEL GIDA KONTROL LABORATUVARI ANALİZ LİSTESİ HK.

Değerli Üyemiz,

Burhaniye Ticaret Odasından aldığımız yazıda,
Burhaniye Ticaret Odası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Balıkesir ve Çanakkale illerinin birlikte oluşturduğu bölgenin önde gelen sektörü olan gıda alanında üreticilerin ve işletmelerin önemli bir ihtiyacını karşılamak için 2021 yılında kurulmuştur.
Uzman kadrosu ve gelişmiş cihaz altyapısı ile bölgenin yüksek kaliteli gıda üretiminde üreticilere ve işletmelere yol gösterici önemli bir gıda laboratuvarı olma hedefi ile çalışımlarını yürütmektedir.
Laboratuvarın önceliği bölgenin en önemli üretimi olan zeytin ve zeytinyağı olduğundan başta kalite ve tağşiş analizleri yapılmakta olup bunun dışında 6 farklı gıda grubunda (zeytin, zeytinyağı, süt ve süt ürünleri, meyve-sebze ürünleri, et ve et
ürünleri, aromatik bitkiler) 26 farklı analizler yapılmaktadır. Laboratuvarımızın akreditasyon çalışmaları devam etmekte olup 2023 yılı içerisinde akredite olmayı ve İlerleyen süreçte analiz kapsamın 120'ye çıkarılması ve tüm gıda kollarına hizmet
verilmeye başlanılması hedeflenmektedir. Şu an için 26 farklı analizde firmalarımızın ürünlerine ilişkin bilgilenmeleri adına analiz hizmeti vermekteyiz.
Burhaniye Ticaret Odası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı verdiği hizmetler ile hızlı ve güvenilir bilgiye kavuşmak isteyen tüm üretici ve işletmelerin yanında yer almaktadır.

Yapılmakta olan analizlerin listesi ve detaylı bilgi için iletişim bilgileri ekte bilgilerinize sunulmuştur.

WhatsApp Canlı Destek