ODAMIZ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Organ seçimlerinin ardından odamız meclisi ilk toplantısını meslek komite üyeleriyle müşterek olarak gerçekleştirdi.

Toplantı, bu yıl 84. Ölüm Yıldönümünü Andığımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal caddesinde yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Toplantının ilk gündem maddesi olan organ üyelerinin oryantasyon programı kapsamında Bandırma Ticaret Odasının tarihi, görevleri, bağlı olduğu mevzuat, başlıca faaliyetleri, Odanın dahil olduğu akreditasyon sistemi vb. konularda organ üyeleri bilgilendirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz’ın faaliyet raporu sunumu ve diğer maddelerin görüşülmesinin ardından organ üyelerinin dilek, istek ve önerilerine yer verilen toplantı Meclis Başkanı Funda S. Dedeoğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.