BANDIRMA TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ANKARA’DA ÇEŞİTLİ KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET EDEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Bekdemir, GGK üyeleri Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Anıl Aydemir, Tarık Çimen, Oğuzhan Eruğuz ve GGK Sorumlu Personeli Taner Hacıoğlu’ndan oluşan heyet, ilk olarak Ankara Ticaret Odası’nda Ankara Genç Girişimciler İl İcra Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi. TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hakan Tarhan ve İcra Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Bandırma Ticaret Odası GGK Kurulu tarafından yapılan ve bundan sonra yapılacak projeler ile Bandırma’nın genel ekonomik durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. İki kurul arasında ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu, Ankara GGK Kurulu toplantısı sonrasında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’i makamlarında ziyaret ettiler. Milletvekilleri ile görüşme ve toplantı yapan GGK heyeti üyeleri milletvekillerinden gördükleri ilgi ve misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirdiler. Görüşmeler esnasında Bandırma ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler ile Bandırma Ticaret Odası GGK tarafından gerçekleştirilecek projeler hakkında milletvekillerine bilgi verildi. T.B.M.M. temaslarından sonra Anıtkabir‘e giden Genç Girişimciler Kurulu Heyeti,  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı.