KORUMA KURULU TOPLANTISI BANDIRMA TİCARET ODASI EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı’nın Ocak ayı toplantısı Bandırma Ticaret Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Cumhuriyet Savcısı Zafer Seçkin Başkanlığında yapılan toplantıda Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Adem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Enver Çangal ev sahibi olarak hazır bulundular.

Dezavantajlı grupta yer alan suçtan zarar gören mağdurların, eski hükümlülerin ve denetimli serbestlik kapsamında olan yükümlülerin iş ve meslek sahibi olmalarını sağlama amacıyla düzenlenen kurs sonucunda hazırlanan projeler ve hükümlü/eski hükümlü istihdamı konularının görüşüldüğü toplantıya kurul üyeleri Bandırma İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin, Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Necati Yaşar, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Denetimli Serbestlik Müdürü Hasan Bıyık, Bandırma Açık Ceza infaz Kurumu Müdürü Zekeriya Sancaktar, Bandırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Neşe Altun, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Kadir Özalan ve Bandırma Kızılay Şubesi’nden Yüksel Alkan katılım gösterdi.

Etkinlik Tarihi: 15.01.2019