BANDIRMA TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE ÖZEL AKARYAKIT İNDİRİMİ

Bandırma Ticaret Odası ve Metropol Kurumsal Hizmetler AŞ. arasında Oda üyelerine özel indirim anlaşması yapıldı.

Metropol Kurumsal Hizmetler AŞ. Bursa Bölge Müdürü Süleyman Sert ve Bölge Satış Yöneticisi Akın Kaya’nın katıldığı protokol imza toplantısına Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yapılan toplantıda, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı “ ekonomik açıdan yaşadığımız sıkıntılı günlerde üyelerimiz için neler yapabiliriz hususunda görüşmeler yapıyoruz. İki yıl öncesinde başlatmış olduğumuz üyelerimize özel indirim anlaşmaları hizmetimizi hem çeşitlendirmek hem de indirim oranlarını arttırabilmek için firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Özellikle birçok üyemizin en fazla gider kalemi olan ve fiyatları çok artan akaryakıt konusunda hem firma çeşitliliğini arttırmak hem indirim oranlarını yükseltmek hem de küçük büyük tüm üyemizin zorlanmadan çok basit bir şekilde bu indirimlerden yararlanmalarını sağlamak amacıyla Metropol Kurumsal Hizmetler AŞ. İle anlaşmaya vardık. Artık tek bir aracı olan üyemiz bile hiçbir teminat ya da tüketim garantisi vermeden sadece Bandırma Ticaret Odası Üyesi olma ayrıcalığıyla seçeceği akaryakıt markasından belirlenen oranlarda indirim ile akaryakıt satın alabilecek.” dedi.

Metropol Kurumsal Hizmetler Aş. Bursa Bölge Müdürü Süleyman Sert de Metropol Card olarak akaryakıtın yanı sıra yemek kartı, hediye kartı, seyahat ürünleri vb. hizmetlerinin de olduğu, özellikle Bandırma Ticaret Odası üyelerinin çalışanlarına sunmuş oldukları yemek ödeneklerinin Metropol Card suretiyle yapılmasında hem muhasebeleştirme hem de vergisel açıdan avantajlarının olacağına değindi.