BANDIRMA TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NUN DÜZENLEDİĞİ TURNUVANIN ŞAMPİYONU GERÇEK TELEKOM OLDU

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu organizasyonunda 1 – 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen 2019 yılı halı saha dostluk futbol turnuvası sona erdi.

Marmara Halı Saha Tesislerinde, odamız üyeleri arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve dostluğu pekiştirilmesi amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvada ilk olarak, Bandırma’nın üst düzey protokolü ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinden oluşan mavi ve beyaz takımlar karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı beyaz takım 5-3 kazandı. Beyaz takımın gollerinden bir tanesini penaltıdan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ikisini Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Mahir Mavi, birini İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin, birini ise Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ercan Güler attı. Mavi takımın gollerini ise, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Sargın, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz ve Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyesi Cihan Yılmaz attı.

Karşılaşma hakemi Şenay Aydın, beyaz takımdan, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ile mavi takımdan Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Sargın ve Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Onur Çon’a kırmızı kart gösterdi.

Ardından Athletico Bandırma ve Bndspor takımları arasındaki üçüncülük karşılaşmasına geçildi.  Şenay Aydın’ın yönetimindeki karşılaşma Athletico Bandırma takımının 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Üçüncülük maçı sonrasında, Takım ve Gerçek Telekom takımları arasında Bandırma Ticaret Odası Futbol Turnuvasının şampiyonluk karşılaşması oynandı. Gerçek Telekom takımı karşılaşmayı 4 – 2 kazanarak, 3. Bandırma Ticaret Odası Futbol Turnavasının şampiyonluğu elde etti.

Maçın ardından turnuvanın ödül törenine geçildi.

Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Deniz İnşaat takımı ile toplamda attığı 18 gol ile turnuvanın gol kralı ünvanı kazanan Takım oyuncusu Volkan Varnalı’ya, ödüllerini Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Bekdemir takdim etti.

Turnuvanın üçüncüsü Athletico Bandırma,  ikincisi Takım’a kupalarını ve turnuva şampiyonu Gerçek Telekom’a ise kupalarını ile madalyalarını Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Cenberci takdim etti.