EDENRED A.Ş. / AKARYAKIT - SEYAHAT VE YEMEK FİŞİ İNDİRİM ANLAŞMASI

Akaryakıt Satışına Ait Ticari Koşullar:

Edenred Kurumsal Çözümler A.ş Akaryakıt satışlarında sözleşme imzalayan Bandırma Ticaret Odası üyelerinin alımlarına, Po ürünü için % 6 iskonto (KDV dahil) ,Bp ürünü için % 5 veya bu tutara karşılık gelen kuruş indirimi uygulayacaktır. Bandırma Ticaret Odası üyeleri, Edenred’e yapacakları ödemeleri istihbarat sonuçlarına göre kredi kartı, peşin ya da skalaya uygun vade süresine uyarak yapacaklardır. Bu sistemden ancak Edenred Müşterisi olmayan üyeler yararlanacaktır.

Ticket Restaurant Kart Satışına Ait Ticari Koşullar:

Bandırma Ticaret Odası üyeleri tarafından imzalanacak olan Ticket Restaurant Kart Satış Sözleşmeleri için Bandırma Ticaret Odası üyelerine ilk 3 ay hizmet bedelsiz faydalanmaları sağlanacak olup sonrasında projenin istenilen hacmine ulaşma durumuna göre hizmet bedeli uygulamasına gidilebilecektir. Bandırma Ticaret Odası üyeleri, Edenred’e yapacakları ödemeleri yapılacak istihbarat sonucuna göre kredi kartı, peşin yada ciro skalasına uygun vade süresine uyarak yapacaklardır. Bu sistemden ancak Ticket Müşterisi olmayanlar yararlanacaktır.

Kurumsal Seyahat Ürünü Satışına Ait Ticari Koşullar:

Bandırma Ticaret Odası üyeleri tarafından imzalanacak olan Kurumsal Seyahat Ürünü Satış Sözleşmeleri için Bandırma Ticaret Odası üyelerinin bakım ücreti ödemeden avantajlı otel ve uçak bileti uygulamasından faydalanmaları sağlanacaktır. Bandırma Ticaret Odası üyeleri, Edenred’e yapacakları ödemeleri yapılacak istihbarat sonucuna göre kredi kartı, peşin yada ciro skalasına uygun vade süresine uyarak yapacaklardır.

ÖZGE İMRE / SATIŞ BÖLGESİ MÜDÜRÜ
Tel. (0) 224 224 72 00 - M. (0) 533 894 30 54
Gülbahçe Mh., Dr.Sadık Ahmet Cad. Evke Trade Tower No:17-19/21 16050 Osmangazi/BURSA