Toplam 2 firma bulunuyor.

BTO web sitesi sanal fuar bölümüne hoşgeldiniz.

Bu bölümde odamız üyesi firmaların internet ortamında tanıtımlarının yapılması ve BTO desteğiyle e-ticarete ilk adımların atılması amaçlanmıştır.

Ayrıca BTO üyesi diğer kuruluşların da görüntülenerek üyeler arası işbirliğinin arttırılması ve ayrıca uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi için en uygun yol olan internetten mümkün olduğunca yararlanabilmeleri için gerekli altyapı hazırlanmıştır. Bunu sağlamak üzere odamız üyesi kuruluşların kendi tanıtımlarını yapmaları için bir e- katalog hazırlayabilirler.

Bu katalogda firma tanıtımı, ürün tanıtımları, fotoğraflar ve iletişim bilgilerini yayınlayabilirler. Bunlara ek olarak sanal fuar altyapısı kullanılarak üye firmalar arası ve işbirliği talebinde bulunan diğer kuruluşlarla haberleşme yapmak ta mümkündür.

Bu hizmetlerden yararlanmak için kurumsal üye olunması ve sanal fuarda bir firma kataloğu oluşturulmalıdır.

Firma Bilgileriniz Listelenir. Arama sonuçlarında yer alırsınız. Firmanız hakkında açıklama bilgisi girebilirsiniz. Firmanızın Web sitesine yönlendirme linki ekleyebilirsiniz.. 99 adet BTO Kariyer iş ilanı yayınlama talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca 1 ürünün (Her ürüne 99 farklı resim ekleyerek) tanıtımını yapabilirsiniz
Ücretsiz
Sektör : 1. MESLEK GRUBU (Tarım)
Sektör : 4. MESLEK GRUBU (İnşaat)