ODAMIZDAN RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Bekdemir, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Alper Sargın, Bahadır Çolak, Fatih Mehmet Ataç, Mehmet Doğan, Mehmet Özbay, Osman Lafçı, Ozan Akdoğan, Süleyman Tümay Özbeyli, Birlik Genel Kurul Delegeleri Fevzi Karakaş ve Metin Şener,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz; "Biz uzlaşma modeliyle tek liste halinde gayet güzel sakin bir seçim geçirdik. 40 arkadaşımızla birlikte listemizi verdik. Bu süreçte de meclisimizin yüzde 60’ı, yönetimimizin yüzde 80’i yenilendi. Çok genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Rifat Başkanımız duayen başkanımız. Bandırma’da inanılmaz derecede sevilen bir isim. İnşallah Mayıs ayında da Başkanımızla birlikte önümüzdeki 4 yılı beraber götüreceğiz" dedi.