ODAMIZDA KREDİ KAYIT BÜROSU – FİNDEKS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Odamız Konferans Salonunda Findeks bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Findeks Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Serkan Oyan yaptığı sunumda; Findeks’in Türkiye’nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığıyla kurulan Kredi Kayıt Bürosu’nun hayata geçirdiği bireylere ve reel sektöre yönelik tasarlanmış finansal bir hizmet platformu olduğu, finans sektörünün yıllardır kullandığı göstergelerin hem bireylere hem de firmalara Findeks üzerinden açılması sayesinde finansal hayatın yönetiminin herkes için mümkün hale geldiğinden bahsetti. Findeks Kredi Notu, Risk Raporu, Çek Endeksi ve Çek raporu gibi temel ürünlerin tanıtımını yapan Oyan, katılımcılara uygulamalı olarak hizmetleri anlattı. Özellikle sorgulama ve veri alıp verme konusunda yasal olarak kurulmuş tek kurum olduklarının altını çizen Serkan Oyan’ın sunumu katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.