ODAMIZ ÜYELERİ 15. AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI'NA KATILDI

06-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenen 15. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na 8 Şubat Cumartesi günü Bandırma Ticaret Odası organizatörlüğünde günübirlik fuar ziyareti gerçekleştirildi. 39 kişinin katıldığı organizasyonda, fuar katılımcıları tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcileri ile birebir görüşme imkanı buldular.

Yerli ve yabancı yatırımcılara katılımcı firmalarla görüştürüp onlara yeni iş bağlantıları kurabilme fırsatı veren ve çeşitli konularda düzenlenen eğitim seminerleriyle üreticilere bilgi aktarımının sağlandığı fuar ziyareti ile Bandırma Ticaret Odası üyeleri sektöre dair yenilik ve değişimleri yerinde inceleme fırsatı buldular. Ayrıca fuarda stant açarak Bandırma iş dünyasını temsil eden Paksan Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Uzay Baskül Endüstriyel Tartım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Canceviz Fidan İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi’nin stantları da katılımcılar tarafından ziyaret edildi.