BÖLGESEL MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

Odamız 11. Meslek Komitesi üyeleri Balıkesir Ticaret Odası tarafından organize edilen komite üyeleri tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

Odamız meslek komite üyeleri dışında Balıkesir, Susurluk, Gönen, Erdek Ticaret Odalarının ilgili meslek komite üyelerinin de katılım sağladığı toplantıda, otel ve yurt işletmeciliği gibi benzer sektörlerde faaliyet gösteren komite üyeleri tanışarak, sektörel sorunları konuşma fırsatı buldular.

Kapıdağ turizminin daha canlı hale gelmesi , bölgedeki otellerin sayısının daha da fazlalaşarak mevcut tesislerin daha nitelikli hale gelmesi gerektiği konularının görüşüldüğü toplantıda, bölgemizin tanınırlığını arttırmak ve turizmin gelişmesi için tur firmaları tarafından bölgemize düzenlenecek günü birlik veya konaklamalı gezilerin yapılması gerektiği vurgulandı. Katılım sağlayan oda temsilcilerinin konulara ilişkin yaptığı diğer değerlendirme ve önerilerin görüşülmesi akabinde, bu tarz toplantıların periyodik aralıklarla yapılması kararlaştırılarak toplantıya son verildi.

Etkinlik Tarihi: 10 Nisan 2019