BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA'DAN ODAMIZA ZİYARET

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret etti. Bandırma Belediyesinin uygulamada olan projeleri ve ileriki dönemler için planlanan projeler hakkında bilgiler veren Dursun Mirza yapılan ziyaretle ilgili olarak “Daha önce yapılan çalışmaları değerlendirdik ve gelecekte yapılması gerekenlerle ilgili sohbet ettik. Bandırmamız için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, “kurumumuza yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Şimdiye kadar Bandırma Belediyesi ile yaptığımız çalışmalarda uyumlu işbirlikleri gerçekleştirdik. Bundan sonraki dönemlerde de faydalı projelerde birlikte hareket etmeyi diliyorum” dedi.