FUAR REHBERİ

BANDIRMA TİCARET ODASI YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NDAN KAYMAKAM GÜNHAN YAZAR VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ SONER DURAN’A ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından oluşturulan esaslar dahilinde Bandırma Ticaret Odası üyeleri arasından Yönetim Kurulunca belirlenerek oluşturulan Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran’ı makamlarında ziyaret etti.

Kurulun yönergesindeki görev tanımında yer alan Oda ve Borsalara kanunla verilen görevler hakkında çalışmalar yapmak, görüş ve öneriler oluşturmak; ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere yönetim kurulu tarafından havale edilen konular ile kurul üyelerinin önerdikleri ya da ilgili kuruluşlardan intikal eden konuları değerlendirerek görüş oluşturmak, bu konularda raporlar hazırlamak, Oda bölgesinde ticari, sınai, ekonomik gelişmeleri izlemek; bu konuda oda organlarını bilgilendirmek, Oda bölgesindeki ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlayacak görüşler oluşturmak hususları üzerine çalışmalarını yapacak olan Yüksek İstişare Kurulu, bu amaçlar doğrultusunda yapılabilecek işbirliklerini görüşmek üzere kurum ziyaretlerine başladılar.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile yapılan görüşmede, özellikle eğitim alanında yapılabilecek işbirlikleri ve ortak projeler değerlendirilirken, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ile Bandırma’nın asayiş durumu ve trafik sorunları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaretlere Bandırma Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Levent Coşkun, Kurul Üyeleri Yaşar Lafçı, Fevzi Özüak, Taner Tanyer, Kadir Bora Keskinler, Fatih Ataç, Kadir Kalbişen ve Oda Genel Sekreteri Serap Özdemir katıldı.