BANDIRMA TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM ANLAŞMASI

Bandırma Ticaret Odası ve Edenred Kurumsal Çözümler AŞ. arasında Oda üyelerine özel indirim anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmanın tanıtım toplantısı ve imza töreni Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda üyelerin ve basın mensuplarının katılımıyla yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı “Bandırma Ticaret Odası olarak üyelerimizin ihtiyaçlarına göre eğitim, seminer, proje ve çeşitli etkinlikler yapmaya özen gösteriyoruz. Ekonomik yönden sıkıntılı geçirdiğimiz bu süreçte üyelerimizin bandırma ticaret odası üyesi olma farkıyla bazı ihtiyaçlarını avantajlı koşullarda elde etmelerini sağlayacak anlaşmalara imza atacağız.  İlk olarak yapacağımız anlaşma Edenred Kurumsal Çözümler AŞ. firması ile akaryakıt, seyahat ve yemek alışverişlerinde indirim anlaşması olacak. İmzalayacağımız bu protokol kapsamında Türkiye’nin her yerinde geçerli olacak şekilde Petrol Ofislerinden ve BP istasyonlarından alınacak akaryakıt alımlarında cazip oranlarda indirim sağlanacak. Genelde çok aracı olan ve yüklü akaryakıt alımı olan firmalar indirim anlaşması yapıyorlar ama az araç ve az tüketimi olan firmaların böyle bir gücü olmuyor ne yazık ki. Bizim yaptığımız bu anlaşma ile bir aracı olan üyemiz de bu indirim oranlarından yararlanabilecek. Bandırma Ticaret Odası’nın 2686 üyesi de bu indirim oranlarından yararlanabilecek. Bu anlaşmanın Bandırma’ya ve üyelerimize yılda 5 milyon TL gibi bir katkısı olacağına inanıyorum.” dedi.

Mehmet Kılkışlı’nın konuşmasının ardından Edenred kurumsal Çözümler AŞ. Türkiye Satış Direktörü Mustafa Evren Erdinç söz aldı ve Edenred Kurumsal AŞ. hakkında bilgiler verdi. Edenred Kurumsal AŞ. Bursa Bölge Müdürü Barış Kalaycı ile birlikte yaptıkları sunumda; akaryakıt indirim anlaşması, yemek kartı uygulaması, seyahat ürünleri, araç yıkama, otopark hizmetleri vb. uygulamaların avantajları hakkında bilgiler verildi. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından protokolün imza törenine geçildi.

Etkinlik Tarihi: 15.01.2019