BANDIRMA TİCARET ODASI’NDA PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bandırma Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, Bandırma’da faaliyet gösteren çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının proje hazırlama kapasitelerinin artırılmasına yönelik eğitim düzenlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarının personellerinin katılımlarıyla yapılan “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” 24 - 26 Haziran 2019 tarihleri arasında Bandırma Ticaret Odası eğitim salonunda gerçekleştirildi.

Bandırma Ticaret Odası personelleri Sanayi, Dış İlişkiler ve Proje Sorumlusu Taner HACIOĞLU ile Oda Sicil Memuru ve Üye Temsilcisi Sonay İL’in yanı sıra, Bandırma Kaymakamlığı, İŞKUR Hizmet Merkezi, Gönen Ticaret Odası, Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilgili personelleri katıldığı eğitim 3 gün sürdü.

Balıkesir Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Proje Uzmanları Bünyamin ABAY ve S. Cesur GÜRÇAY tarafından gerçekleştirilen programda, katılımcılara temel bir proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı eğitimi verilerek, bir başvuru formunun nasıl doldurulacağı gösterilerek katılımcılar ile birlikte proje oluşturma konusunda pratik uygulamalar gerçekleştirildi. İlgili kurumların özellikle Avrupa Birliği fonlarından nasıl fayda sağlayacakları üzerinde durularak, bu konuda detaylı bilgilendirme yapıldı.