BANDIRMA TİCARET ODASI MECLİS ÜYELERİ TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen bilgilendirme seminerlerine katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin meclis üyeleri için düzenlediği bilgilendirme seminerlerinin 24. haftasına katılan Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyeleri çeşitli konular hakkında bilgi sahibi oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından TOBB Başkan Danışmanı Mücahit Sarıtaş, TOBB’nin kurumsal yapısı hakkında, Halk Sigorta A.Ş. Ticari Alacak Sigortaları Müdürlüğü Uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy devlet destekli alacak sigortası hakkında, Doç. Dr. Nihat Ali Özcan Küresel Gelişmeler ve Türkiye konusunda, Kredi Garanti Fonu Genel Müdür Yardımcısı Caner Teberoğlu Kredi Garanti Fonu Destekleri ve bankaların uygulamaları hakkında sunum yaptı. İlk günün programı akşam yenen yemeğin ardından TOBB ETÜ Kıdemli Öğretim Görevlisi ve TOBB Yönetim Kurulu Danışmanı Süreyya Serdengeçti ile Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler üzerine yapılan sohbet ile sona erdi.

Seminerin ikinci gününde, Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv protokol kuralları, Doç. Dr. Atılım Murat Finansal Yönetim, TOBB Hukuk Danışmanı İbrahim Bayar TOBB Tahkimi ve Arabuluculuk, MEYBEM AŞ. Genel Müdürü Saygın Baban, mesleki yeterlilik belgelendirme konularına değindi. Seminerin ikinci bölümünde TOBB ETÜ Öğretim Görevlisi Serdar Bilecen tarafından e-ticaret hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun etkili yönetim becerileri sunumunun ardından TOBB ETÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Teyfik Demir tarafından TOBB ETÜ tanıtımı yapıldı ve TOBB ETÜ Teknoloji merkezine ziyaret gerçekleştirildi.

08.11.2019