BANDIRMA TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİYLE "PROFESYONEL YAŞAMIN İLK ADIMLARI" PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, Genel Sekreter Serap Özdemir, Kurul Üyeleri Nuray Çon ve Nazan Yılmaz,  kamu-sanayi-üniversite iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek olan "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları" projesi için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir'e ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü (SEM) Doç. Dr. İsmail Şahin ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Harun Yıldız hazır bulundu.

Ziyarette, "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları"  projesi kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde, üniversite 3. ve 4. sınıf kız öğrencilerinin girişimcilik kapasitelerini artırmak ve profesyonel iş dünyasına hazırlamak amacıyla eğitim verilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Proje kapsamında, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi, Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi, Temel Yönetim Becerileri Eğitimi, Kendini Yönetme (Öz Yönetim) Becerileri Eğitimi ve İş Yaşamında Başarı için Profesyonel Davranış Eğitimi konularında eğitim verilmesi planlandı.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç Dr. Harun Yıldız ve Doç. Dr. Tarhan Okan ile Araştırma Görevlileri Ahmed Yusuf Sarıhan ve Esra Tani görev alacak.

Etkinlik Tarihi: 15.01.2019