BANDIRMA TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU, BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUTLU ASLAN’I ZİYARET ETTİ

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ı ziyaret etti. Ziyarete Odamız Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Bekdemir, üye Armağan Ahmet Ergüzeloğlu ve sorumlu personel Taner Hacıoğlu ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İhsan Parlak, Ercan Güler ve Gülsevim Kaçar katıldı.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Genç Girişimciler Kurulumuzun eğitim alanında Bandırma ve çevresi için planladığı çeşitli projeler, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve bu amaçla atılabilecek karşılıklı adımlar hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu.