BANDIRMA TİCARET ODASI AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ

2010 yılından beri akredite olan Bandırma Ticaret Odası 21-22 Kasım 2019 tarihlerinde geçirdiği belge yenileme denetimi neticesinde beş yıldızlı hizmet vermeyi sürdürdüğünü kanıtladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyum kapsamında yürütülen Akreditasyon Sistemi ile Bandırma Ticaret Odası hizmet türlerini ve kalitesini arttırarak bu sistemi sürdürmeye devam ediyor.

Akreditasyon Sistemi çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Türk Loydu işbirliği ile gerçekleştirdiği akreditasyon denetimi bu yıl Denetçi Özlem Savran tarafından gerçekleştirildi. Denetim süresince akreditasyon standart maddeleri kapsamında 103 soruya kanıtları ile birlikte cevap veren Bandırma Ticaret Odası akreditasyon belgesini yenilemeye hak kazandı.

Denetim sonrasında Bandırma Ticaret Odası’nın akreditasyon çalışmalarını değerlendiren Türk Loydu Denetçisi Özlem Savran, Bandırma Ticaret Odası tarafından hazırlanan birçok başarılı faaliyetlerden dolayı Yönetim Kuruluna ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Akreditasyon denetimi, denetim sonuçlarının denetçi Özlem Savran tarafından aktarıldığı kapanış toplantısı ile sona erdi.