BANDIRMA İLÇE GÜVENLİK TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

Bandırma’nın güvenliği ve huzurunu sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen “Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı”, bu ay Odamızda düzenlendi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz ev sahipliği yaptı. Toplantıya Bandırma Onyedi Eylül Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Mavi, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay ve Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar katıldı.

Gerçekleştirilen “Mart Ayı İlçe Güvenlik Toplantısı”nda, ilçemizdeki asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek tedbirler ile genel güvenlik konusunda yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Etkinlik Tarihi: 21 Mart 2019