BALIKESİR İL ODA VE BORSALARI GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI BANDIRMA’DA YAPILDI

Balıkesir İli Oda ve Borsaları Genel Sekreterler istişare toplantısı Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası ev sahipliğinde Bandırma’da yapıldı.

Toplantıya Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir ve Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay’ın yanı sıra Balıkesir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Altuğ Suğür, Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri Engin Akyüz, Balıkesir Ticaret Odası Genel Sekreteri Serkan Acar, Edremit Ticaret Odası Genel Sekreteri Recep Akgün, Edremit Ticaret Borsası Genel Sekreteri Servet Yerli, Susurluk Ticaret Odası Genel Sekreteri Yücel Sarı, Susurluk Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hamit Yıldız, Gönen Ticaret Odası Genel Sekreteri Alper Çetinkaya, Gönen Ticaret Borsası Genel Sekreteri Taner Keşanlı, Bursa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız ve Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol katılım gösterdi.

Oda ve borsalardaki işleyiş, mevzuat hükümleri, üyelere verilecek hizmetler ve müşterek yapılması planlanan etkinliklerle ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda Bursa, Balıkesir ve Çanakkale il oda ve borsalarının katılımlarıyla yapılacak Güney Marmara Oda ve Borsaları istişare toplantısının organize edilmesine karar verildi.

Etkinlik Tarihi: 18.01.2019