FUAR REHBERİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 74. GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74. Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler Üyeleri, Oda ve Borsa Başkanları ile Delegelerin katılımlarıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, TOBB Delegeleri ve Genel Sekreterlerin katıldığı 74. Genel Kurul’da Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, TOBB Genel Kurul Delegeleri Can Gülmezgil, Erdoğan Kaya, Tolga Tosun ile Genel Sekreter Serap Özdemir hazır bulundu.

Seçimli gerçekleştirilen genel kurulda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı da geçen dönem olduğu gibi bu dönem de tekrar Ticaret Odaları Konsey Üyesi olarak seçildi.