ODAMIZ ÜYELERİ 13. AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

01-04 Şubat tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşen 13. AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI‘na 03 Şubat Cumartesi günü Bandırma Ticaret Odası organizatörlüğünde fuar gezisi yapıldı. Gerçekleşen organizasyona Bandırma Ticaret Odası üyesi tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 40 kişi katıldı. Katılımcılar kendi sektörleriyle alakalı stantları yerinde inceleyerek diğer firmalarla görüş alışverişinde bulundu.

Yurtiçi ve Yurtdışı firmalarının büyük ilgi gösterdiği fuarda katılımcılar, Tarım 4.0 - Akıllı Tarım, Süt ve Et Ürünleri Teknolojileri,  Arıcılık Sektörü Yenilikleri, 2018 Traktör lansmanı ve sektör ile ilgili bir çok yeniliği yerinde görme imkanı sağladı.