FUAR REHBERİ

BANDIRMA TİCARET ODASI’NDA GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI TEKNİK DESTEK PROJESİYLE DIŞ TİCARET EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Bandırma Ticaret Odası’nın Güney Marmara Kalkınma Ajansı’na 2017 Yılı Teknik Destek Programı 3. Döneminde başvurmuş ve kabul görmüş projesi kapsamında “Bandırma Ticaret Odası Üyelerine Yönelik Temel İhracat Eğitimi” düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı; “İhracat potansiyeline sahip üyelerimizin ihracata başlamasını sağlamak, aktif ihracat yapan üyelerimizin ise ihracatlarını arttırmak ve ülkemizin ihracat hedeflerine katkı sağlamak amacıyla başvurulan projemiz Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından başarılı bulunmuş ve kabul edilmiştir. Proje kapsamında üyelerimize verilecek sertifikalı temel ihracat eğitimi 30-31 Ekim 2017 tarihlerinde Odamız eğitim salonunda yapılacaktır. İhracat yapan, yapmak isteyen firmalarımız ve gümrük müşavirliklerinin yetkili ve ilgili personellerini 30 kişi ile sınırlı sayıda yapılacak eğitime davet ediyoruz.” dedi.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu