FUAR REHBERİ

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ODAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 24.08.2017 Perşembe günü Odamızı ziyaret etti.

Saat 01:35 itibariyle gerçekleşen ziyarette en geç program rekorunu Bandırma Ticaret Odası’nda kırdıklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu’nu Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri karşıladı.

İlk konuşmayı yapan Oda Başkanımız Mehmet Kılkışlı, Hisarcıklıoğlu’na, 4,5 yıllık görev süreleri içinde kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Kılkışlı, “2 bin faal üyemizin iletişim bilgilerinin güncellemesini yaptık. Şimdi, elektronik ortamda kendilerine çok daha rahat ulaşıyoruz. Ülkemizin en iyi çalışan meslek komiteleri bizde” dedi.

Hisarcıklıoğlu da konuşmasında, Bandırma ekonomisinin çok canlı olduğuna dikkati çekerken;

“Bandırma’da, çok sayıda girişimci bulunması kent adına büyük şans. Bandırma Ticaret Odası başkanları, yönetim kurulu ve meclisinin çalışmalarından çok memnunum. Kendileriyle sürekli iletişim içindeyim. Ülkemizde girişimcilik ruhu, Turgut Özal’ın başbakanlığı döneminde keşfedildi. Bu girişimcilik ruhunu geliştirmeliyiz. Bu arada, iyi ve kötü günlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizde, sadece yoklukta birleşme alışkanlığı var. Türk Milleti, son dönemde, kötü günde birleşmenin en güzel örneğini 15 Temmuz’da verdi.” dedi.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu