4. MESLEK KOMİTEMİZDEN BELEDİYE BAŞKANI SN. TOLGA TOSUN’A ZİYARET

4. Meslek komite üyelerimiz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde  Bandırma Belediye Başkanı seçilen Sn. Tolga Tosun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda inşaat sektörü ile ilgili sorun ve çözüm önerileri de görüşüldü.

Dubleks dairelerdeki çatılarda imar düzenlemesi talebi ile ilgili, Belediye Başkanı Sn. Tolga TOSUN konuya olumlu yaklaştığını belirterek, Belediye İmar Komisyonu toplantılarına misafir olarak Bandırma Ticaret Odası’nın belirleyeceği bir temsilcinin de katılabileceği,  İmar Yönetmeliği’nde Belediyelere verilen yetkiler çerçevesinde gerekli kolaylıkların müteahhit firmalara sağlanacağı yönünde görüş belirtti.

Belediye olarak amaçlarının  inşaat sektöründeki durgunluğun biterek, harekete geçmesini sağlamak olduğunu belirten  Belediye Başkanı Sn. Tolga TOSUN, sektör temsilcileri ile birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.