FUAR REHBERİ

İNSAN KAYNAKLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bandırma Ticaret Odası ve İşkur Bandırma Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün organizasyonunda firmaların insan kaynakları departmanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bandırma ve Gönen bölgesinde faaliyet gösteren firmaların insan kaynakları sorumlularının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir; “Bandırma Ticaret Odası olarak üye firmalara yönelik birçok toplantı ve eğitim organizasyonları düzenliyoruz. Bu toplantıyı da farklı işletmelerde benzer işleri yapan insan kaynakları sorumlularının ortak bir platformda buluşmalarını sağlamak ve alanlarıyla ilgili bilgilendirmeler yapmak üzere düzenlemiş bulunuyoruz.” Dedi.

İşkur Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin’in İşkur hizmetleri ve destekleri hakkında yaptığı sunumun ardından Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güney Marmara Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül, insan gücü yönetimi, personel ve insan kaynakları süreçleri hakkında bilgi verdi. İyi uygulama örneklerinin tartışıldığı toplantı katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu