ODAMIZA GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSINDAN TEKNİK DESTEK

Güney Marmara Kalkınma Ajansının 2017 Yılı Teknik Destek Programı 3. Döneminde Odamız “Bandırma Ticaret Odası Üyelerine Yönelik Temel İhracat Eğitimi” adı altında proje başvurusunda bulundu. İhracat potansiyeline sahip üyelerimizin ihracata başlamasını sağlamak, aktif ihracat yapan üyelerimizin ise ihracatlarını arttırmak ve ülkemizin ihracat hedeflerine katkı sağlamak amacıyla başvurulan projemiz Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından başarılı bulunmuş ve kabul edilmiştir. Söz konusu desteğin gerçekleştirilebilmesi için Güney Marmara Kalkınma Ajansı ile Odamız arasında 28 Temmuz 2017 Cuma günü sözleşme imzalanmıştır. Eğitimlerin yapılacağı tarihler üyelerimize bildirilecektir.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu