VALİ YAZICI’DAN ODAMIZA ZİYARET

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Odamızı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanımız Bahadır Çenberci ve yönetim kurulu üyelerimiz ile sohbet eden Yazıcı, Ticaret Odası’nın, Bandırma için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı. Bandırma’nın sanayisi, ticareti ve limanıyla çok önemli bir kent olduğuna dikkati çeken Vali Yazıcı, “Çok önemsediğim Bandırma’nın geleceğinin çok daha parlak olacağına inanıyorum” dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı da, Vali Yazıcı’ya, sanayi ve ticaret kuruluşlarının içinde yaşadığı sorunlar hakkında bilgiler verdi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın Odamızı ziyareti sırasında yanında Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Karacabey’in Bandırmalı Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu da yer aldı.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu