VERGİ YAPILANDIRMASINDA 31 MAYIS SON GÜN

Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı’yı makamında ziyaret edip, 6736 Sayılı Kanun hakkında görüş alış verişinde bulunarak mükellefleri şu şekilde uyardı;

“Vergi yapılandırması yapan mükelleflerin 1. ve 2. taksitlerini 31 Mayıs’a kadar ödemeleri halinde 6736 Sayılı yasanın getirdiği tüm kolaylıklardan faydalanmaya devam edeceklerdir. Mükelleflerimizin bu tarihi atlatmaları halinde taksit imkânları ve peşin ödemenin sağladığı avantajları kaçırmış olacaklardır. Hiç kimse 1. veya 2. taksiti ödemedim yapılandırmam bozulmuştur diye düşünmesin. 31 Mayıs’a kadar 1. ve 2. taksitin birlikte ödenmesi ya da peşin ödemenin yapılması halinde tüm haklardan faydalanılacaktır.”

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu