ODAMIZ ÜYELERİ HANNOVER MESSE SANAYİ FUARINDA

25 – 29 Nisan tarihleri arasında Bandırma Ticaret Odası organizatörlüğünde düzenlenen Hannover Messe Fuar & İş Gezisi organizasyonuna Bandırma ve Balıkesir’de sanayi alanında faaliyet gösteren 10 firma temsilcisi katıldı.

Gerçekleştirilen fuar ziyareti ile katılımcılar fuara katılan firmaları tanıma, kendileri ile ikili iş kurmanın yanı sıra, piyasa kontrolü sağladılar ve ürünleri için potansiyel alıcı bulma imkanına ulaştılar.

28 Nisan tarihinde MÜSAD Hannover şubesi ziyaret edildi. Ziyarette MÜSİAD Hannover üyeleri ile katılımcılar arasında ikili iş görüşmeleri yapıldı. Daha sonra MÜSİAD Hannover başkanı Naci AYDIN katılımcıları ağırlayarak Hannover’deki iş fırsatları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu