11 MESLEK GRUBU ÜYELERİMİZ BURSA GAYRİMENKUL FUARINA KATILDI

19 – 23 Nisan tarihleri arasında Tüyap Bursa Fuar Merkezinde gerçekleşen Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’na 22 Nisan Cumartesi günü Bandırma Ticaret Odası organizatörlüğünde fuar gezisi yapıldı. Gerçekleşen organizasyona Bandırma Ticaret Odası üyesi gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren 6 firma temsilcisi katıldı. Katılımcılar kendi sektörleriyle alakalı stantları yerinde inceleyerek diğer firmalarla görüş alışverişinde bulundu.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ve BTSO organizasyonunda, İMSİAD ve BEMO işbirliği ile hazırlanan fuar, gayrimenkul sektörünün liderlerini tek çatı altında toplayarak oluşturduğu güçlü sinerji ile sadece yurt içinden değil, yurt dışından da önemli yatırımcıları Bursa’da buluşturdu. Fuar Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn başta olmak üzere 33 ülkeden davetli yabancı yatırımcılara ev sahipliği yaptı.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu