16. MESLEK KOMİTESİ LOJİSTİK KONUSUNDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Ticaret Odası arasındaki işbirliğini geliştirmek üzere Odamız 16. Meslek Komitesi Üyeleri Funda Dedeoğlu, Bilgen Süngü, Barış Saraç, Özgür Aslan, Hakan Apaydın ve Genel Sekreter Serap Uğur ile Üniversitenin ilgili birimlerinde görev alan öğretim görevlileri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Aydın, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Senem Nart, Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özer Yılmaz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlknur Tanrıverdi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Karahan ve Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Çağatay Başarır katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan toplantıda, üniversite bünyesinde kurulan Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bandırma Ticaret Odası’nın lojistik sektörünü temsil eden 16. Meslek Komitesinin birlikte gerçekleştirebileceği projeler görüşüldü. Bandırma Ticaret Odası ev sahipliğinde, sektör temsilcileri ve üniversitenin bir araya geleceği Bandırma Lojistik Çalıştayı’nın düzenlenmesi yönünde fikir birliğine varıldı.