TÜRKİYE- IRAK 19. DÖNEM KEK TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız 23.07.2019 tarih ve 7729 sayılı yazıda; Ticaret Bakanlığı’nın 22.07.2019 tarihli ve 86633424-724.01.01 sayılı yazısında; Türkiye- Irak 19. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı'nın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile Irak Dışişleri Bakanı Sayın Mohammed A. Alhakim'in eş başkanlıklarında Eylül ayında Bağdat'ta gerçekleştirilmesinin öngörüldüğünün bildirildiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere Irak ile ticarette yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve gündeme getirilmesinde fayda görülen konuları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletmek üzere sonayil@bandirmato.org.tr adresine 30 Temmuz 2019 tarihine kadar iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.