DUYURULAR
BANDIRMA TİCARET ODASI VE ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bandırma Ticaret Odası ve Albaraka Türk Katılım Bankası AŞ. arasında Bandırma Ticaret Odası üyelerinin faydalanacağı yeni bir finansman paketi için işbirliği protokolü imzalandı. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Mehmet Kılkışlı ve Albaraka Türk Katılım Bankası Bandırma Şube Müdürü Hakan Atila tarafından imzalanan protokol ile Bandırma Ticaret Odası’na kayıtlı KOBİ’lere uygun ve avantajlı koşullarda kredi hizmeti verilecek.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, imzalanan protokolün 'hayırlı olması' dileklerinde bulunarak; “Üyelerimizin finansa erişim noktasında sıkıntı yaşadıklarını sürekli dile getirmekteyiz. Dolayısı ile hazırlanan bu protokol ile KOBİ'lerimize, iş adamlarımıza kolaylıklar sağlanmasını bekliyoruz. Çeşitli avantajlar sunacak olan bu anlaşma ile üyelerimiz daha uygun koşullarda kredi kullanabilecekler" şeklinde konuştu.

Albaraka Türk Katılım Bankası AŞ. Bandırma Şube Müdürü Hakan Atila, protokolle Bandırma Ticaret Odası üyelerine özel indirimler ve kolaylıklar sağlamayı amaçladıklarını, piyasa koşullarına göre sağlanabilecek tüm kolaylıkları bu protokol çerçevesinde sunmaya çalışacaklarını söyledi.

Özel Kar Oranlarıyla KOBİ Destek Finansmanı Kampanyası

Albaraka’da Kobi Destek Finansmanı Kampanyası ile Kobilerimizin ihtiyacı beklemiyor.

Bandırma Ticaret Odası üyelerine özel  %1,02 kâr oranı ve 36 aya varan taksitler ile 300.000 TL’ye kadar KOBİ’nin finansmanı Albaraka’da

Finansman kampanyamız kapsamında sunulacak ücretsiz hizmetlerimiz;

• Masrafsız Bankacılık*
  • Size özel Platinum Kart,
  • Logo, Mikro, Uyumsoft ve Bizim Hesap ile ücretsiz Muhasebe entegrasyonları,
  • İşiniz için Business Kart.

Kampanyamızdaki Ek Fırsatlar;

• Bireysel araç alımlarınızda %1,01’den başlayan oranlar ile araç finansmanımızdan yararlanabilirsiniz.
  • Bireysel konut alımlarınızda %0,96’dan başlayan oranlar ile konut finansmanımızdan yararlanabilirsiniz.

Detaylar

• Finansman kampanyası Türk Lirası para cinsinde Ticari Kredileri kapsamaktadır. (İşletme Kredisi, Finansal Kiralama, İthalat Kredisi, Taksitli Ticari Krediler)
  • Kampanya yalnızca son 1 yıl içerisinde kampanyayı kapsayan ürünlerden herhangi birinin olmaması veya kampanya tarihleri içerisinde yeni müşteri olan firmaları kapsamaktadır.
  • Kampanya 31.12.2019 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya kapsamındaki azami finansman tutarı 300.000 TL’dir.
  • Ödeme planlarınızı, aylık eşit taksitler halinde veya esnek olarak oluşturabilirsiniz.
  • Kampanyadan sadece 50 milyon ciroya kadar olan müşteriler yararlanabilir.
  • Albaraka Türk ilgili finansman kampanyasında değişiklik ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

*Albaraka Mobil, İnternet Şube, ATM ve Alo Albaraka üzerinden yapacağınız tüm EFT ve Havale işlemleri ücretsiz sunulmaktadır. Aynı zamanda Hesap İşletim Ücreti de alınmamaktadır. Ücretsiz EFT ve Havale, yurt içi bankalar arası TL para birimi için geçerlidir. SWIFT içerikli döviz havaleleri ücretsiz para transferi kapsamında değildir.

Detaylı bilgi ve başvuru için Bandırma Şube Portföy Yöneticisi Numan Sinmez (GSM: 05324028962) veya Mehmet Erdoğan (GSM: 05423802113)  ile iletişime geçebilirsiniz